A La Carte

mandag-fredag kl. 16:30-21:30*
Lørdag kl. 17:00-21:30*
søndag kl.16:30-20:00*
* Kjøkkenet stenger

- FORRETT -

ØSTERS NATURELL
Sitron og mignonette
1 stk. 50,- / 6 stk. 250,-
hvit asparges
hollandaise og rug
275,-
Egg, melk, rug
Reddiksalat
blomkål, røkt ishavsrøye og rug
195,-
fisk, melk, rug
grillede kamskjell
artisjokk, tindved og røkt smør
325,-
bløtdyr, melk
"pelle janzon"
oksecarpaccio, brioche og kalix løyrom
325,-
egg, fisk, hvete, melk
Hvitløksmousseline
snegler og persille
185,-
Bløtdyr, melk, egg

- hovedretT -

Halloumi fra Kongsgården
grønne asparges og karamelliserte valnøtter
385,-
melk, valnøtt
pannestekt piggvar
pasta med løyrom og smørsaus
495,-
fisk, skalldyr, egg, melk, hvete
grillet Kveite
tomat, guanciale og fermentert rødkål
425,-
fisk, melk, svin
Kje fra willerud gård
savoykål, gresskarpure og sjysaus
425,-
egg, hvete, melk
Reinsdyr fra røros
brioche og steinsoppsmør
465,-
melk, egg, hvete
kylling fra homlagården
kongeøsterssopp og grønn peppersjy
395,-
melk

- ost og dessert-

Berlinerbolle
fløtekaramell, melkesjokolademousse og karamelisert hvit sjokoladeis
145,-
melk, egg, hvete
hylleblomstmousse
aprikosgelé, tindved og mascarpone- og vaniljesorbet
155,-
Melk, egg
Vanilje is
honeycomb og pasjonsfruktkaramell
155,-
melk
sjokoladekrem
sablé-kjeks, appelsingelé og blodappelsinsorbet
145,-
vegansk
Gårdens oster
serveres med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
240,-
melk