17. mai brunsjmeny

(Med forbehold om endringer)
Nybakt brød & pisket smør
kyllingsalat
m/ estragonmajones, krutonger og syltet rødløk
egg, sennep og hvete
Burrata
m/ rabarbrakompott og karamelliserte pekannøtter
melk og pekan
Roastbiff av kalv
m/ brønnkarsemajones og pepperrot
egg og sennep
Hjemmelaget leverpostei
m/ bacon, sopp og syltet sennep
havre, egg og sennep
Skagenrøre
egg, sennep, skalldyr
bakt ørret
m/ eggesalat og gressløk
fisk, egg og sennep
Petit four
625,-


17. mai middagsmeny

(Med forbehold om endringer)
kl. 18:00- 21:00*
* Kjøkkenet stenger
Grønne asparges
løyrom og smørsaus
Fisk, melk
Grillet villkveite
nykål, vårgrønsaker og hummersaus
fisk, skalldyr og melk
"Verdens beste"
brunostis og jordbær
mandel, hvete, egg, melk
845,-
Vinpakke 515,-