A La Carte

mandag-fredag kl. 16:30-21:30*
Lørdag kl. 17:00-21:30*
søndag kl.16:30-20:00*
* Kjøkkenet stenger

- FORRETT -

ØSTERS NATURELL
Sitron og mignonette
1 stk. 50,- / 6 stk. 250,-
Norsk makrellstørje
blomkålkrem, soya og tindved
225,-
fisk, melk, soya
Taskekrabbe på brioche
rømme, dill og løyrom
255,-
egg, hvete, melk, skalldyr
kantarellkrem
tyttebær, rug og syltet sopp
215,-
Melk, rug
bakte jordskokker
syltet rødbet og pinjekjernepesto
195,-

- hovedretT -

saltbakt sellerirot
østerssopp, gresskarkjerner og bakt paprikasaus
345,-
selleri
bakt torsk
østerssopp, ørretrogn og hummersaus
435,-
fisk, melk, skalldyr
PANNESTEKT PIGGVAR
soppsaus, fersk pasta og pepperknollost
455,-
Egg, fisk, hvete, melk
Svin fra haugen gård
speket svineside, potetpuré og eplesjy
435,-
melk, sennep
Reinsdyr
Potetpure, tyttebær, gravet andehjerte og rødvinssaus
445,-
melk

- ost og dessert-

norske multer
eggekrem, mandler og krokan
155,-
egg, hvete, mandel, melk
Pepperkakeis
blåmuggost
155,-
egg, hvete, melk
vegansk sjokoladepudding
multekompott og brente mandler
155,-
mandler, soya
"baba au rhum"
Plantation rum og Créme chantilly
145,-
egg, hvete, melk
sjokoladefondant
steinsoppkaramell og vaniljeis
165,-
egg, hvete, melk
Gårdens oster
serveres med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
240,-
melk