A La Carte

mandag-fredag kl. 16:30-21:30*
Lørdag kl. 17:00-21:30*
søndag kl.16:30-20:00*
* Kjøkkenet stenger

- FORRETT -

ØSTERS NATURELL
Sitron og mignonette
1 stk. 50,- / 6 stk. 250,-
tomatcarpaccio
ramsløksskum og røkte mandler
185,-
Melk, mandel
aspargessalat
ferskost, mynte og hasselnøtter
195,-
melk, hasselnøtt
grillede kamskjell
safransaus, syltet løk og knuste espressobønner
345,-
bløtdyr, melk
"pelle janzon"
oksecarpaccio, brioche og kalix løyrom
325,-
egg, fisk, hvete, melk

- hovedretT -

Halloumi fra Kongsgården
grønne asparges og karamelliserte valnøtter
385,-
melk, valnøtt
pannestekt piggvar
pasta med løyrom og smørsaus
495,-
fisk, skalldyr, egg, melk, hvete
grillet villKveite
nykål, tomat og blåskjellsaus
445,-
Fisk, bløtdyr, melk
svinekam marinert i lærdalssider
potetterrine, estragon og sidersjy
425,-
melk
grillet sirdalsørret
dill, grillet sitron og salat
425,-
fisk, melk
ytrefilet  av okse
polenta, gulrot og rødvinssjy
465,-
melk

- ost og dessert-

bringebærmousse
rabarbra  og nýr-  og limesorbet
155,-
egg, melk
hylleblomstmousse
aprikosgelé, tindved og mascarpone- og vaniljesorbet
155,-
Melk, egg
Vanilje is
honeycomb og pasjonsfruktkaramell
155,-
melk
vegansk pavlova
bringebærkrem og norske jordbær
145,-
vegansk
Gårdens oster
serveres med hjemmelaget knekkebrød og marmelade
240,-
melk